Auto export RDW erkend

Auto exporteren naar Duitsland

januari 17, 2017

by — Posted in Automotive

Waarschijnlijk niet geheel verassend komt er wel het een en ander kijken bij auto exporteren naar Duitsland bpm. Neem contact op met GlobalCar en wij nemen het regelwerk uit handen. Wij zijn een autoriteit op het gebied van het exporteren van auto’s. We zijn Een RDW-erkend bedrijf uit de omgeving van Rotterdam. Gaat u verhuizen naar Duitsland en wilt u uw voertuig meenemen? We weten precies welke zaken geregeld moeten worden en begrijpen dat u zonder zorgen met uw familie en al uw bezittingen van woonplaats wilt wisselen. Snel uw auto exporteren naar Duitsland bpm wordt al decennia gefaciliteerd door GlobalCar.

Auto exporterenDe uitvoerverklaring is het belangrijkste document dat benodigd is om een auto naar het door u gewenste land te kunnen verplaatsen. Het is prettig auto exporteren naar Duitsland bpm. Dat is niet zo vreemd, het is namelijk een van de populairste landen om naar te exporteren. Kennis van de lokale regels en wetgeving is onontbeerlijk voor succes met auto exporteren naar Duitsland bpm. Dat is de kennis die wij in huis hebben. U hoeft alleen alle benodigde papieren in te leveren: de kentekenbewijzen, het overschrijfbewijs en alle kentekenplaten. Uw auto wordt dan uitgeschreven uit het Nederlandse register en officieel aangemeld voor uitvoer. Na auto exporteren naar Duitsland bpm, is motorrijtuigenbelasting in Nederland niet langer van toepassing. Een verzekering is ook niet meer noodzakelijk, tenzij u nog de weg opgaat. Onverzekerd de openbare weg opgaan is vragen om problemen. Wij zijn er om dergelijke problemen voor te zijn. Begin met vertrouwen aan auto exporteren naar Duitsland bpm.

Het kostenplaatje

Vraagt u zich af wat de belastingen in Duitsland inhouden? Krijg bij ons snel inzicht in auto exporteren naar Duitsland bpm. Wij leveren vrijblijvend een kostenplaatje van alle verplichtingen die bij de auto-export horen. U kan zich dus geen betere partij dan GlobalCar wensen.