CMS voor virtual reality

Het beste CMS voor virtual reality

mei 22, 2017

by — Posted in Software

Virtual Reality is het medium van de toekomst. U kunt er veel meer mee dan met de traditionele media: de beelden die u hiermee publiceert leven meer en blijven beter in het geheugen hangen. Met andere woorden: als u een blijvende indruk achter wilt laten, moet u gebruik maken van Virtual Reality.

Met behulp van een app, die op de smartphone kan worden gedownload, kunt u uw cliënten bijna in werkelijkheid laten ervaren wat u hen te bieden heeft.

Het spreekt vanzelf dat de content van zo’n app belangrijk is. U moet deze content goed actueel kunnen houden, en het uploaden moet heel gemakkelijk gaan. Zodat u geen hele middagen kwijt bent aan het uploaden hiervan.

Wat u dan nodig hebt, is een goed contentmanagement-systeem

Geen specifieke kennis in VR techniek

Nou denkt u misschien, dat het samenstellen van een Virtual Reality app heel ingewikkeld is, en dat u niet de kennis hebt, om dit voor elkaar te krijgen. Maar dat is niet nodig. Er is een CMS ontwikkeld, waarin het programma voor de app in feite al geschreven is. Toch kun je hem de uitstraling geven die bij je bedrijf past. Je kunt de kleurstellingen bepalen, en contactinformatie en zelfs je eigen logo toevoegen. Het uploaden van content is met dit CMS bijna kinderspel. Op heel eenvoudige wijze voeg je foto’s en video’s toe om je cliënten de ultieme VR-beleving van je producten of diensten te geven. Virtual Reality kan zo volledig geïntegreerd worden in de marketing van uw organisatie.

De ultieme beleving

Hebt u een makelaarsbedrijf, en wilt u uw klanten hun aankoop van tevoren op ultieme wijze laten beleven? Dat kan met een Virtual Reality App ook wel een 360 graden app genoemd. En met de CMS die ontwikkeld is, kunt u hem zelf samenstellen. U geeft uw cliënten een VR Bril mee, die voor niet veel geld te koop is, en ze kunnen vanuit hun luie stoel rondkijken in hun nieuwe huis. Zelfs als dat huis nog niet gebouwd is.

Geschikt voor iedere organisatie

Virtual reality CMSNet als voor een makelaarsbureau kan zo’n Virtual Reality app veel voor u betekenen, als u een andere organisatie hebt. Hebt u een reisbureau, dan kunt u uw cliënten een geweldige reisbeleving geven. Een nieuwe auto, keuken of badkamer kan ermee bezichtigd worden. Zo hebt u in ieder bedrijf de mogelijkheid uw producten op optimale wijze te presenteren.

Laat u informeren door een bedrijf dat een eenvoudig CMS platform aanbiedt!