ERP software pakket

Navision het Microsoft ERP software pakket voor uw onderneming

oktober 18, 2016

by — Posted in Software

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt ERP software pakket voor uw onderneming. Dan is een van de eerste pakketten die u tegenkomt het Microsoft Dynamics NAV pakket. Microsoft Dynamics NAV is gebouwd op de structuur die Navision heeft neergelegd al in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw. Dit product werd vooral op de Europese markt gebruikt en sprong in het oog door de flexibele manier werken. Microsoft heeft Navision in 2002 overgenomen en geïntegreerd in hun Microsoft Business Solutions.

De geschiedenis van Navision in het kort

CloudsoftwareIn 1983 is nabij Kopenhagen de voorloper van Navision opgericht. Dit bedrijf heeft een boekhoud programma ontwikkeld, wat vervolgens is omgebouwd tot een cli├źnt-server systeem dat Navision ging heten. Het programma Navision was een dusdanig succes dat het bedrijf zichzelf hernoemd heeft naar Navision Software A/S en zich helemaal gespecialiseerd heeft. Na een fusie in 2000 werd het bedrijf in 2002 overgenomen door Microsoft Business Solutions. Microsoft Dynamics NAV kwam voor het eerst uit in 2005. Dit was de directe opvolger van het Navision pakket.

Wat kan Navision voor uw bedrijf betekenen?

Wanneer u het Microsoft Dynamics NAV pakket voor uw bedrijf wilt kopen. Dan krijgt u al het goede van Navision in een moderne verpakking. Dit betekent dat u een robuust en degelijk boekhoud systeem krijgt waarin u eenvoudig uw gehele productie proces in kan reguleren. U kan kiezen voor de modules waar uw bedrijf behoefte aan heeft. ABC E Business staat voor u klaar om in dit proces u te adviseren en vervolgens dit Navision pakket te implementeren. Tevens biedt ABC E Business u de mogelijkheid om uw volledige ERP software pakket in de cloud te zetten. Wat betekent dat zo lang u internet toegang hebt, u toegang hebt tot uw volledige ERP pakket. Deze oplossing is ideaal zeker wanneer u monteurs regelmatig op de weg zitten. Zo weet u real time wat iedere monteur aan materialen bij zich heeft en of u nog extra onderdelen moet bestellen of produceren.