Proefschrift drukken, de layout

Proefschrift drukken, de layout

september 20, 2016

by — Posted in Drukwerk

Er komt veel op u af aan het einden van uw promotieonderzoek. U zal uw thesis af moeten schrijven en vervolgens dit proefschrift laten drukken. U moet de verdediging organiseren, een zaal regelen, een datum moeten overleggen met uw begeleiders. En natuurlijk zal u een feest moeten organiseren na afloop van de verdediging! Maar om niet op de feiten vooruit te lopen zal u eerst moeten uitzoeken waar uw proefschrift laat drukken. En wat er allemaal komt kijken bij het drukken van uw proefschrift. Een van de lastigste zaken is, na het schrijven natuurlijk, de layout van uw proefschrift. Gelukkig zullen de meeste partijen die uw proefschrift drukken willen, u van goed advies voorzien in dit proces.

De layout van het binnenwerk van uw proefschrift drukken

ProefschriftHet kan lastig zijn om een inschatting the maken hoe de layout van uw proefschrift er na het drukken uit komt te zien. Dit omdat verschillende druktechnieken verschillende resultaten kunnen hebben. En de standaard maat van de thesis ongeveer 19% kleiner is dan een A4. Het is dan ook verstandig om in Word uw proefschrift te schrijven in dit afwijkende formaat zodat u een beter idee hebt van hoe dit er uit komt te zien. Er komt veel kijken bij uw proefschrift drukken en de layout hiervan, meer informatie kan u vinden in ons informatieboek over dit onderwerp. Voor de kaft biedt Ipskamp Printing een online tool om dit te ontwerpen. Ook kan u de volledige layout van uw thesis door Ipskamp laten controleren, let wel op dit proces kost 2 tot 3 weken!

Ipskamp Printing staat klaar om uw proefschrift te drukken

U bent op zoek naar een betrouwbare partner om uw proefschrift te drukken. Gelukkig komt u dan al snel terecht bij Ipskamp Printing, wij hebben al ruim 35 jaar ervaring in het drukken van wetenschappelijke publicaties. Over de afgelopen 35 jaar hebben wij ruim 1000 proefschriften per jaar gedrukt en wij staan dus ook klaar om uw proefschrift te drukken. Mocht u meer informatie willen over het drukproces of proefschriften laten drukken, neem dan contact op met Ipskamp Printing.