Uw sloop auto verkopen, hoe pakt u dat aan?

Uw sloop auto verkopen, hoe pakt u dat aan?

september 20, 2016

by — Posted in Automotive

U heeft een auto die niet meer rijdt, een auto die al dan niet door een ongeluk dusdanig beschadigd is, dat de reparatie niet meer te verantwoorden is. U kan er dan voor kiezen om alsnog te repareren, wellicht als hobby project, of om de auto te verkopen. Natuurlijk krijgt u niet de hoofdprijs voor een auto die niet meer rijdt, maar het is niet zo dat de enige oplossing is uw auto naar de sloop (laten) brengen. U kan ook uw auto verkopen.

Snel uw sloop auto verkopen

SloopautoEr zijn verschillende manieren om uw sloop auto te verkopen. Natuurlijk kan u uw auto inlevern bij de sloop, voor de waarde in oud ijzer, echter zijn er andere methodes. U kan ook uw auto verkopen via een advertentie in een auto blad of op het internet. Echter kan het lang duren voordat een auto die niet meer rijdt verkocht wordt via zo’n advertentie. Ook kan u porberen uw auto te verkopen via een veiling. In een veiling is het echter nooit duidelijk welk bedrag u voor uw auto gaat krijgen, en als dit bedrag laag uitvalt bent u alsnog verplicht om uw auto voor dit bedrag te verkopen. Ook zal u een commisie moeten afstaan aan de veiler.

Uw sloop auto verkopen aan Vandaag Verkopen

Gelukkig is er nog een andere manier om uw auto te verkopen. U kan er ook voor kiezen om uw sloop auto aan te bieden bij Vandaag Verkopen. Dit doet u door uw auto aan te melden op onze website, uw gegevens en auto gegevens in te vullen, en dan neemt een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op met een bod. Dit gebeurd meestal dezelfde dag nog. Eenvoudiger kan u niet uw sloop auto verkopen!