Een vakantie boek laten drukken

Een vakantie boek laten drukken

september 20, 2016

by — Posted in Drukwerk

U heeft een prachtige vakantie achter de rug, en natuurlijk wilt u daar de herinneringen van bewaren. Hoe kan dit beter dan door een prachtig vakantie foto boek te laten drukken? Uw foto’s gebundeld in een boek, zodat u dit aan iedereen kan laten zien. Zeker wanneer dit een professioneel gedrukt album is dan zal u uw vrienden, kennissen en familie echt overweldigen. Alleen hoe pakt u dat aan? Hoe kan u een professioneel vakantie boek laten drukken? Waar moet u zijn en wat wordt er van u verwacht?

Uw vakantie boek laten drukken door een drukkerij

Fotoboek bedrukkenDe eerste stap die u zal moeten zetten is een drukkerij te zoeken waar u uw vakantie boek laten drukken kan. U zal op een aantal zaken moeten letten. U wilt geen grote oplage, welke technieken biedt de drukker aan om uw boek in een kleine oplage te drukken? Welke kosten zitten er aan het drukken van een boek. Kan u uw boek in kleur laten drukken, niemand zit te wachten op een fotoboek in zwart wit. Natuurlijk speelt de prijs ook een rol.

Uw foto of vakantie boek laten drukken door Ipskamp Printing

Wanneer u kijkt bij Ipskamp Printing dan ziet u dat wij boeken drukken in oplages vanaf 1 boek. Dat betekent dat wij ook klaar staan wanneer u de keuze maakt om ons uw boek te laten drukken. Daar komt bij dat wij twee technieken gebruiken voor het drukken in kleine oplage, namelijk de Premium Print en de Premium Plus Print. Voor foto’s geeft de Premium Plus Print het mooiste resultaat. Tevens kan u precies bepalen hoeveel pagina’s u in kleur wilt laten drukken. Het kan bijvoorbeeld voordelig zijn om de voor en achter pagina in zwart-wit te drukken zonder dat uw lezer dit door heeft. Voor alle mogelijkheden wanneer u een foto of vakantieboek laten drukken wilt, neem dan volledig vrijblijvend contact op met Ipskamp Printing. Wij geven u graag advies, en staan klaar om uw boek te drukken!