Een Vlemmix trailer kopen, let op het maximale trekgewicht

Een Vlemmix trailer kopen, let op het maximale trekgewicht

september 20, 2016

by — Posted in Boten

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten wanneer u een Vlemmix trailer kopen gaat. Ten eerste moet u goed op letten dat uw boot niet te groot is voor de trailer. Een goede richtlijn hiervoor is dat uw boot maximaal 50 cm breder en/of langer mag zijn dan uw boottrailer. Dit om ervoor te zorgen dat uw boot stabiel ligt op uw nieuwe trailer. Ook is belangrijk dat de totale massa, het gewicht van uw trailer inclusief het gewicht van uw boot, niet hoger mag zijn dat het maximale trekgewicht van uw auto.

Let op uw trekgewicht wanneer u een Vlemmix trailer kopen gaat

Vlemmixttrailer trekgewichtHoe vindt u het trekgewicht van uw auto? Dit staat gelukkig duidelijk in de autopapieren. Vaak wordt het maximale trekgewicht van uw auto afgekort met de afkorting: “AHW”. Het is belangrijk dat wanneer u een Vlemmix trailer kopen gaat dat het gewicht van de combinatie boottrailer en boot niet over het getal AHW heen gaat. Dit is niet alleen slecht voor het weggedrag van de auto, maar ook kan de politie u een fikse bekeuring geven.

De juiste Vlemmix trailer kopen, hoe pakt u dat aan?

Hoe vindt u de juiste trailer bij uw boot en uw auto? Wanneer u een boottrailer kopen gaat dan kan u de informatie die u zoekt eenvoudig op onze website vinden. Wij hebben bij iedere trailer precies staan wat deze weegt en wat het maximale laadvermogen van de trailer is. Op die manier kan u er voor zorgen dat u precies weet wat u gaat trekken. Let wel op dat wanneer u uw boot met uitrusting en met een volle tank laadt, dat deze een stuk zwaarder kan zijn dat leeg. Kies er dus voor om een Vlemmix trailer te kopen, dan weet u precies waar u aan toe bent!